A Mátraalja Fesztiválon debütál a legújabb fociőrület, a BillBall

Bye Alex rúghat labdába először

 

A Mátraalja Fesztiválon debütál Magyarország legújabb fociőrülete, a BillBall, amely a futball és a billiárd kombinációjából kialakított izgalmas ügyességi játék. Az esemény egyik sztárfellépője, Bye Alex elsőként próbálhatja ki az új sportágat.

 

Hazánk legújabb labdajátékát az augusztus 8-9. közötti Mátraalja Fesztiválon mutatják be először. A BillBall két külön sportág, a billiárd és a futball ötvözete, amelynek szabálya az úgynevezett pool billiárd előírásaira épül. A játékot egy nagyméretű billiárdasztalon állva, focilabdával játsszák, amelynek során dákók használata helyett lábbal passzolják a labdákat egymásnak a versenyzők.

A rendezvény első napján Bye Alexet a színpad mellett a Billball pályánál lehet majd megtalálni.

“Kifejezetten sportembernek, vallom magam, de engem inkább a technikai vagy teljesítményorientált sportok izgatnak fel. Ennek ellenére biztos rálesünk majd egy mérkőzésre a koncertünk előtt vagy után.” – mondta az énekes. 

                                                                                                                                                                                       

Az augusztus 8-i BillBall bajnokság mellett számos érdekes programmal várják a látogatókat a pásztói strandon, mint például palóc szépségverseny, Street Workout és tudományos játszóház.

 

KEREKES-DANCSOK REGINA

dancsok.regina@positive.co.hu

2015.07.21.